Vijesti

Prince of Persia: The Lost Crown dolazi na Steam početkom kolovoza

Podijelite:

Izdavač Ubisoft i razvojni tim Ubisoft Montpellier najavili su izlazak PC verzije igre Prince of Persia: The Lost Crown putem Steama 8. kolovoza. Ova igra je već dostupna za PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC putem Epic Games Storea, Ubisoft Storea i Lune.

Prince of Persia: The Lost Crown je stilska akcijsko-avanturistička platformerska igra smještena u mitološki perzijski svijet. Naime, u ovoj igri možete manipulirati granicama vremena i prostora. Kako bi to uspješno napravili i oslobodili svog unutarnjeg ratnika, morat ćete savladati razne borbene i platformerske vještine kako bi izveli ubojite kombinacije i porazili neprijatelje.

U ovom svijetu naići ćete na znamenitosti i istraživati raznovrsne detaljne biome, svaki sa svojim jedinstvenim identitetom, čudima i opasnostima. Uz to, morat ćete koristiti svoju domišljatost kako biste riješili zagonetke, pronašli skrivena blaga i dovršili glavne i sporedne zadatke kako bi saznali više o svijetu u kojem se nalazite.

hrHrvatski